Over mij


Inspirator – motivator – sales deskundige – creatief

Na 20 jaar gewerkt te hebben in het bedrijfsleven in commerciële functies, waarvan 10 jaar in leiderschapsposities, doe ik nu waar ik echt energie uitput.

Ik heb een uitgebreide, ICF-gecertificeerde coachingsopleiding gevolgd.

Als coach ben ik zeer ondersteunend en confronterend omdat ik wil dat mensen in beweging gezet worden en hun doelen realiseren. 

Ik heb zelf ervaren dat het leven verrassingen in petto heeft – goede en minder goede.

Een interessante mix van ervaring, sociaal engagement, vertrouwen, geloof in de mogelijkheden van ieder individu en een gezonde portie humor bepalen mijn coachingstijl.

In onze winkelgalerij hadden we een tentoonstelling met kalligrafisch werk.  De persoon die veel betekend heeft in mijn persoonlijk groeiproces kwam binnen en vertelde me spontaan over ikigai.  Ikigai, een prachtig Japans woord, maar vooral een krachtige state of mind. Het klinkt voor velen onbekend in de oren, toch is het goed om hier even bij stil te staan. Vrij vertaald betekent het “jouw reden om op te staan, om van de dag te genieten”.

Ikzelf heb namelijk heel lang gedacht waar ik naartoe wilde en wie ik was.  Een groot deel van mijn eigen groeiproces was net om toe te laten dat iemand mij daarin begeleid heeft.

En op vandaag wil ik dat zo veel mogelijk mensen de weg én de moed vinden om naar een coach te stappen om de schoonheid van hun leven terug te zien én te voelen.